Om det kinesiske horoskop | Spå min fremtid gratis

Om det kinesiske horoskop | Spåmann


Om det kinesiske horoskop

Kinesisk astrologi er tett beslektet til vestlig astrologi. I tillegg til dette har vakre ting fra den kinesiske filosofien blitt blandet inn i den kinesiske astrologien. For eksempel yin og yang. Her vil spådommen forklare deg betydningen av det kinesiske horoskopet og de kinesiske stjernetegnene.


Betydningen av det kinesiske horoskopet


Det kinesiske horoskopet er et vestlig navn. Et mer korrekt navn er den kinesiske dyrekretsen. Fremtidsspådom blir laget basert på en systematisk plan basert på 12 år lange sykluser. De forskjellige spådommene representeres av ulike dyr. Dette systemet har mange likheter med horoskopene fra den vestlige astrologien. Begge er basert på sykluser delt i 12 deler. I tillegg til Yin og Yang-prinsippene er også teorien om de fem elementer inkludert: Metall, Tre, Vann, Ild og Jord.


Betydningen av de kinesiske stjernetegnene


Det interessante er at de kinesiske stjernetegnene er representert av 12 dyr, mens i vestlig astrologi er ikke alle tegnene dyr. I kinesisk astrologi er ikke tegnene kun brukt til å representere år, men også måneder, dager og tilogmed timer. Dette betyr at du kan ha mer enn bare ett kinesisk stjernetegn.
Tilbake til den kinesiske horoskop-siden. tilbake til hovedsiden

hund
gris
rotte
geit
drage
Apekatt
slange
tiger
okse
hane
Kanin
Hest