Horoskop definisjon | Spå min fremtid gratis

Horoskop definisjon | Spåmann


Om horoskopene

Horoskopisk astrologi er en type astrologi som benytter horoskopene for å gi ulike hendelser en betydning Her forklarer spåmannen deg betydningen av horoskopet og stjernetegnene


Hva betyr horoskopet


Ordet horoskop betyr “å betrakte timen” på gresk. Horoskopet er et kart over universet på et gitt sted og tidspunkt. Det blir brukt til å forutse hendelser basert på antagelsen om at det finnes et forhold mellom astronomiske fenomen og menneskelige hendelser. Mange kulturer har i løpet av historien studert astrologi og utviklet sine egne horoskopsystemer for å observere universet. Det vestlige horoskopet forutser fremtiden basert på stjernene og planetenes posisjon, og bruker dette til å forklare personlighetstrekk basert på ens fødselsdato.


Hva betyr stjernetegnene


Stjernetegnene blir tildelt en person basert på deres fødselsdato. Dyrekretsen, også kjent som “Zodiaken” er et system basert på solens plassering. Det har tolv deler med 30 grader hver. Hver del representerer et stjernetegn hvor Væren er det første ved 0 grader. Under kan du finne personlighetstrekkene relatert til de ulike stjernetegnene.
tilbake til horoskop tilbake til hovedsiden

Vaeren
Tyren
Tvillingene
Krepsen
Loven
Jomfruen
Vekten
Skorpionen
Skytten
Steinbukken
Vannmannen
Fiskene