Kinesisk horoskop 2020 tiger | Spå min fremtid gratis

Kinesisk horoskop 2020 tiger | Spåmann

Kinesisk horoskopspådom

Ditt kinesiske horoskop hjelper deg å forstå livet ditt på en bedre måte! Spådommer om fremtiden virker kun om du forstår deg selv. Prøv det kinesiske horoskopet for 2020 helt gratis! Velg ditt kinesiske stjernetegn basert på din fødselsdato og la den kinesiske astrologien hjelpe deg. Nyt spåmannens gratis kinesiske horoskop for 2020.

Vennligst gi oss en vurdering (kinesiske-horoskop-2020: 4 ut av 5 basert på 1 vurderinger.)Kinesisk astrologi - Tigerens horoskop 2020

Kinesisk horoskop 2020 - Rotte år

Rotte år starter 25 januar 2020. Målet med denne siden er å vise deg hvordan det kinesiske horoskopet kan gi deg mer innsikt i visse livssituasjoner og hvordan du kan benytte denne kunnskapen til å takle hverdagen på en bedre måte. Det å oppnå fred og harmoni er det kinesiske horoskops hovedmål for deg.


Hunden er ambisjonens symbol og dette er også et tema i 2020. Mange kommer til å ta initiativ, men husk at det er opp til deg selv om du ønsker å delta eller ikke. Om du bestemmer deg for å delta, husk alltid å spørre deg selv om dette er noe som tjener både deg selv og andre. Om svaret er ja kan du delta med god samvittighet, hvis ikke burde du tenke deg om. Siden apen innehar Yang-energi som er energetisk, ambisøs og aggresiv er vi nødt til å ta i mot Ying-energi med åpne armer. Ying-energi er mer vennlig og mykere og er viktig for at vi skal holde oss ydmyke, edle og medfølende.


Ditt kinesiske horoskop for 2020 råder deg til å følge hjertet i år og fokusere på å gi nye og positive opplevelser til alle. Fokuser på:

  • mer kjærlighet og tålmodighet til deg selv og andre.
  • delta i andres lykke ved å delta i veldedige formål, samt ved å hjelpe andre når det er nødvendig.
  • Realiser dine hensikter ved å være disiplinert

Din fødselsdato viser at du er født i Tigerens tegn. Tigeren er det tredje dyret i den kinesiske astrologien og representerer de modige menneskene. Videre sier ditt kinesiske horoskop at du innehar svært store krefter. Din energi fra tigeren vil være til stede i alt du foretar deg i Rotte år, 2020. Fokuser på fred, harmoni og medfølelse i 2020.


Kinesisk kjærlighetsshoroskop - Tigeren

Tigerens tegn representerer de tolerante menneskene som pleier å uttrykke seg på en vakker måte. Når tigeren er i en god periode av livet er han/hun i stand til å vise ekte kjærlighet uten å kreve noe fra deres partner. Dette er en stor fordel for ditt kjærlighetsliv, da det å stille krav til sin partner kan sette en stopper for ekte kjærlighet og det kan virke kvelende. Når tigeren er i dårlig humor, pass på at du viser medfølelse og være tålmodig. Om du gjør dette vil du kunne dra nytte av kunnskapen det kinesiske kjærlighetshoroskopet kan gi deg i 2020.


Kinesisk karrierehoroskop - Tigeren

Kinesisk astrologi sier at ditt kinesiske stjernetegn er fokusert på selvutvikling og frihet i jobbsammenheng. Jobb med din toleranse ovenfor autoriteter og bruk din sensitivitet når du havner i skjøre situasjoner. Oppdag nye muligheter når det føles riktig, og dra nytte av rådene fra det kinesiske horoskopet i 2020.


Kinesisk helsehoroskop - Tigeren

Ditt kinesiske stjernetegn viser at du liker utfordringer og at du forstår viktigheten av sunnhet og god helse. Det kan hende det er en god idé for deg å begynne med yoga i år. Innen yoga kan du kombinere din Yin-energi med din Yang-energi. Pass på at du får nok søvn, mat og trening i Rotte år, 2020


 
Hjem Tilbake til den kinesiske horoskop-siden. Del med dine venner på Facebook!