Kinesisk horoskop 2020 drage | Spå min fremtid gratis

Kinesisk horoskop 2020 drage | Spåmann

Kinesisk horoskopspådom

Ditt kinesiske horoskop hjelper deg å forstå livet ditt på en bedre måte! Spådommer om fremtiden virker kun om du forstår deg selv. Prøv det kinesiske horoskopet for 2020 helt gratis! Velg ditt kinesiske stjernetegn basert på din fødselsdato og la den kinesiske astrologien hjelpe deg. Nyt spåmannens gratis kinesiske horoskop for 2020.

Vennligst gi oss en vurdering (kinesiske-horoskop-2020: 4 ut av 5 basert på 1 vurderinger.)Kinesisk astrologi - Dragens horoskop 2020

Kinesisk horoskop 2020 - Rotte år

Rotte år starter 25 januar 2020. Målet med denne siden er å vise deg hvordan det kinesiske horoskopet kan gi deg mer innsikt i visse livssituasjoner og hvordan du kan benytte denne kunnskapen til å takle hverdagen på en bedre måte. Det å oppnå fred og harmoni er det kinesiske horoskops hovedmål for deg.


Hunden er ambisjonens symbol og dette er også et tema i 2020. Mange kommer til å ta initiativ, men husk at det er opp til deg selv om du ønsker å delta eller ikke. Om du bestemmer deg for å delta, husk alltid å spørre deg selv om dette er noe som tjener både deg selv og andre. Om svaret er ja kan du delta med god samvittighet, hvis ikke burde du tenke deg om. Siden apen innehar Yang-energi som er energetisk, ambisøs og aggresiv er vi nødt til å ta i mot Ying-energi med åpne armer. Ying-energi er mer vennlig og mykere og er viktig for at vi skal holde oss ydmyke, edle og medfølende.


Ditt kinesiske horoskop for 2020 råder deg til å følge hjertet i år og fokusere på å gi nye og positive opplevelser til alle. Fokuser på:

  • mer kjærlighet og tålmodighet til deg selv og andre.
  • delta i andres lykke ved å delta i veldedige formål, samt ved å hjelpe andre når det er nødvendig.
  • Realiser dine hensikter ved å være disiplinert

Din fødselsdato viser at du har det kinesiske stjernetegnet Dragen. Dragen er det femte dyret i den kinesiske astrologien og representerer selvtillit og ambisjon. Ditt kinesiske horoskop sier at du er modig, intelligent og entusiastisk. Din drage energi vil være tilstede i alt du gjør i 2020, Rotte år. Fokuser på fred, harmoni og medfølelse i 2020!


Kinesisk kjærlighetsshoroskop - Dragen

Dragens horoskop representerer de romantiske menneskene. Det å gjøre seg selv sårbar kan være vanskelig for drager og de kan kanskje oppleves som arrogante. For at du skal kunne gi og motta kjærlighet i 2020 anbefaler det kinesiske horoskop at du gjør deg selv klar over din frykt for å gjøre deg selv sårbar. Om du selv blir klar over dette vil det bli lettere for deg å bekjempe disse følelsene. Stol på deg selv og andre, elsk deg selv og andre!


Kinesisk karrierehoroskop - Dragen

Siden Drager er ambisiøse og generelt sett har en rasjonell livstilnærming vil de med stjernetegn dragen enkelt kunne oppnå suksess i sitt arbeid. Pass på at du ikke blir overlegen og arrogant. Det kan hende du får lyst til å kritisere andre for å være ineffektive i sitt arbeid, vær klar over dette og prøv å finn ut hvilke deler av deg som tenker på denne måten og undersøk hva du kan gjøre for å forbedre situasjonen. Jobb med å være mer ydmyk. Dette vil gjøre at du kan nå lengre, sier det kinesiske karrierehoroskopet for 2020.


Kinesisk helsehoroskop - Dragen

Ditt kinesiske stjernetegn sier at du er en perfeksjonist. Ta vare på helsen og nyt din livlige energi. Kvitt deg med dine perfeksjonistiske vaner ved å sette deg ned, slappe av og tenke over livet og finne din egen harmoni. Drager har en tendens til å leve svært intense liv og kan derfor fort glemme sin egen helse. Pass på at du får nok søvn, riktig mat og trening.


 
Hjem Tilbake til den kinesiske horoskop-siden. Del med dine venner på Facebook!